torsdag 7 mars 2019

SBP Nordic: Vägen till din första fastighetsinvestering

SBP Nordic är bolaget som gör det enkelt för oss småsparare att investera i fastigheter och har följt med länge här på bloggen. Jag tycker det är kul att de tagit sin roll ett steg längre och gått ifrån att vara en investeringsplattform till att också producera en del bra content på privatekonomi generellt och fastighetsinvesteringar mer specifikt.
OBS - jag har ett samarbete med SBP Nordic. Alla tankar och åsikter här är dock mina egna.

Som sagt, riktigt kul att företaget satsar på gratis content till sina prospektiva kunder för att ge mervärde och så klart en ökad känsla av trygghet inför sin första investering i fastigheter. Självklart täcks just den här formen av investeringar väl i e-boken för dagen "Vägen till din första fastighetsinvestering" eftersom det är företagets kärnkompetens. Se bara innehållsförteckningen, så ser du själv att det finns en del att få sig till livs.
För att få tillgång till SBP Nordics E-böcker, så måste du först registrera dig. Därefter kan du klicka dig vidare till den här länken där du hittar både "Fastigheter och andra investeringar" samt "Vägen till din första fastighetsinvestering". Mycket nöje till er och tack SBP Nordic! 😁

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...