Om mig

Nybliven 30-åring som bor i en svensk storstad. Växte upp i ett hem där ekonomisk sparsamhet predikades över köttbullarna och de stuvade makaronerna. Tyvärr låg fokus då på pensionsspar och värdet i att välja Eldorado-produkter mer än den stora potential som ligger i att ha en ambitiös plan för sin privatekonomi. Detta blev det ändring på under min tid som ekonomistudent när jag köpte mina första aktier direkt i samband med finanskrisen. Jag har inte tittat tillbaka sedan dess.

För kontakt, roliga frågor eller samarbeten: 10arsplanen@gmail.com

8 kommentarer:

 1. Ja men då passar jag på med att bli den förste som kommenterar här :-)
  Ska bli kul o följa din resa, det kommer säkert att gå bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Krävs alltid att någon tar det steget :).
   Tack för stödet, hoppas kunna leva upp till förhoppningarna.

   Radera
 2. Heja heja! Och ja, finns mer potential än Eldorado!

  SvaraRadera
 3. Tja
  Det har varit kul o läsa din blogg. Många bra tips o trix. Du är även i en liknande situation som mig, så jag kan sporra mig själv att också lyckas med min 10-årsplan. Dock möttes jag av en gigantisk reklam från Hallon som förföljde mig på bloggen. Vänligen tona ner reklamen något så vågar jag mig tillbaka i framtiden. Med vänlig hälsning, Daniel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Daniel, uppskattar verkligen din kommentar och kul att höra att vi är i samma båt, även om det finns små hål att täta ibland så tycker jag den seglar på bra hittills :).

   Bra att du säger till kring reklamen, jag har efterfrågat feedback där för att se vilket upplägg jag bör ha så att det inte stör läsaren. Just den stora annons du nämner kommer jag nog nyttja månaden (november) ut för att se om den ger något överhuvudtaget. Som med alla test måste man låta den få gå sin gilla tid så att säga. Men på kort sikt så bör den alltid komma med ett litet kryss som gör att du kan få bort den? Om inte, så säg till för då vill jag inte längre ha den kvar.

   Lycka till på färden!

   Radera
 4. Hej!
  Jätte kul och följa dej, själv har börjat ganska nyligen med min långsiktiga sparande.
  Min fråga är om ditt plan är att utveckla din nuvarande portfölj med månads parande eller Den portföljen ska inte fyllas på mer?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Bahar, tack för din fråga.

   Kul att du vill följa med på resan, hoppas kunna ge dig lite inspiration på vägen :).

   Självklart kommer jag fylla på portföljen så mycket jag kan nu varje månad framöver och växa den mycket större. Om du kollar in https://10arsplanen.blogspot.com/p/mina-mal.html så ser du mina delmål för portföljens storlek.

   Har du själv börjat spara och investera?

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...