Ny till bloggen?

Vad roligt att du hittat hit! Kanske är du en erfaren aktieräv som bara trillade in hit via någon Bangladeshisk länkfarm eller så kanske du är ny till aktiemarknaden och bara vill ha lite tips på vägen för att känna dig trygg? Vilken väg du än tagit för att komma hit, varmt välkommen!

När jag startade bloggen 2018, så gjorde jag det med ambitionen att själv inleda en ekonomisk resa som skulle ge mig större valfrihet i livet. I förlängningen kanske jag kunde inspirera någon annan häftig person eller familj att göra detsamma. Önsketänkande kanske men det vore en otrolig belöning om åtminstone en person kunde ta ett positivt ekonomiskt vägval p.g.a. något de läst här på bloggen.
Men nu vänder vi blicken tillbaka till dig. För att komma igång på bästa sätt, så föreslår jag att du kollar in en artikelserie jag författat som heter "Mina grunder". Här går jag igenom min egen privatekonomi och lyfter lite tankar kring vilket mindset man kan må bra av att ha när man ger sig ut på den här typen av frihetsresa:

  1. Slakta dina fasta kostnader
  2. Ta kontroll över dina rörliga kostnader
  3. Skapa fler inkomstkällor - Make it rain!
  4. Hur jag investerar

Sedan som en bonus på ditt första besök här så kan du gärna läsa mitt inlägg om Hur man får bättre lön. Det är så klart en viktig kärnfråga och något som jag själv lurat på både en och två gånger innan jag valde att sammanfatta det i en text.

Hoppas du känner dig uppvärmd och välkomnad? Kanske vill du nu gå vidare med mina tankar om Hur man blir rik? Annars är ett hett tips att du navigerar vidare till lite information om vem jag är som skriver den här bloggen. Det är oftast skönt att förstå vem avsändaren är av allt nonsens du kan förvänta dig få läsa här.

Återigen, varmt välkommen hit och var inte rädd för att ta kontakt om du har några roliga frågor, kommentarer eller funderingar. Jag älskar verkligen att hjälpa till om jag kan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...