tisdag 7 maj 2019

10årsplanen breder ut sig...

...till ännu fler kanaler. Det har känts lite svårt att veta vilka sociala medier som faktiskt är värda att befinna sig på, förutom bloggen då, för att sprida mitt gospel om FI, företagsamhet och en sparad krona här och där. Men nu satsar vi brett och ser vad som känns vettigt med tiden och självklart vore det skoj om ni ville hänga med mig även här.
Jag kommer satsa på att vara omnipresent och sprida mig för tunt på samtliga kanaler som ni ser ovan i bilden, men jag vill ändå testa på och se vad som kan vara vettigt på ett par utav dessa. Därför får ni jättegärna ge mig en follow eller like i följande kanaler:


Ambitionen för mig har alltid varit att göra den här ekonomiska resan så rolig som möjligt. Och eftersom jag funnit att nöjet för mig främst ligger i interaktion och stöttning från andra likasinnade så vill jag ge mig själv chansen att nå mina peers där de finns helt enkelt. Så föredrar man att konsumera insta stories framför allt annat så kan vi hänga där, är facebookgrupper din grej så ses vi där etc. etc. Så häng med mig på den plattform du själv föredrar helt enkelt och skulle det vara flera så var min gäst. 

Tack för ordet och hoppas vi ses på en digital kanal nära dig!

2 kommentarer:

 1. Det är riktigt bra gjort av dig att ta dig vidare till andra plattformar, själv känner jag att twitter och bloggen får räcka tillsvidare, det tar mycket tid som det är. Instagram hade dock varit kul då det är lite lättare att göra det på springande fot, bara lägga upp en bild och en kort text. Hade gärna sett ett inlägg om ett tag där du utvärderar de olika plattformarna och vilken som är bäst och roligast att marknadsföra sin blogg på.

  Keep the inläggs going!

  Mvh Thoke
  thokesinvest.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för de uppmuntrande orden. Ja, det är definitivt på trial basis. Det får aldrig kosta mer än det smakar i form av tid. Men just nu är det så barnsligt kul att jag inte riktigt känna några begränsningar.

   Inläggen kommer fortsätta, jag lovar :)

   Trevlig vecka!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...