söndag 17 mars 2019

100 000 anledningar att fira!

Att fira små framgångar på vägen känns otroligt viktigt för mig att göra och något som jag historiskt varit riktigt usel på. Därför tar vi och firar något idag som kanske inte har något större nyhetsvärde men desto större värde för mig på ett personligt plan - bloggen har haft 100 000 sidvisningar sedan starten!!!
Bloggen har varit igång nu i bara fem månader och startades i grunden för att jag skulle få ut mig alla mina tankar som jag kände ett starkt behov att få ur mig. Det sprack nästan i mig att inte få prata helt transparent med tillräckligt många i min omgivning om mina tankar. Jag har många bra tankar men vet med mig att jag inte är det allra största ekonomiska proffset där ute, jag har ett behov av att stöta och blöta mina tankar med smarta människor helt enkelt. Och herregud vad ni har levererat för mig där, tusen tack!


Topp 7 lista på länder - kul med så mycket jänkare!


Dessutom finns det en otrolig kraft för mig att få ned något på pränt. Då övergår de där "briljanta idéerna" jag alltid haft i skallen från något abstrakt till påtagliga slutsatser och planer. Att någon, ni fina människor, dessutom velat fortsätta ta del av dessa är inget annat än otroligt för mig. I grunden är man ju bara en liten grabb som vill ha uppskattning. Som ett brev på posten så har även min aktieportfölj utvecklats positivt, från 521 000 kr i oktober till att nu ligga på strax över 650 000 kr. Det är mäktigt vad man kan ta sig för när man väl bestämmer sig helt enkelt.

Men tack vare den här fina starten känner jag inte bördan av att skriva fler inlägg och bloggen är tämligen kravlös för mig, även om jag har höga ambitioner för vad jag vill få ut av den. Med andra ord så känns det som att jag och bloggen samexisterar på ett fint sätt just nu. Vi kan klara av lite distans i stunder men kommer alltid gravitera tillbaka till varandra för grundattraktionen finns där och utbytet är väldigt tydligt.

Det är en platt avslutning...men jag måste få tacka innerligt för stödet en sista gång. Jag hoppas att man kan få träffa några av er på Camp FI i Stockholm nu till sommaren och få ge tillbaka lite uppskattning.

10 kommentarer:

 1. Vad kul att det gått så bra hittills! Ska se om jag inte har vägarna förbi Stockholm där i juni :)

  Agnes

  SvaraRadera
  Svar
  1. GRATTIS! Riktigt roligt.

   Jag ska nog förbi Stockholm i sommar. Kanske finns det läge att vi träffas upp allihop? Vi ska väl bo på någon camping som planen är just jnu i alla fall...

   Radera
  2. Tusen tack Agnes, ses där då! :)

   Radera
  3. Tack Kronan, grattis själv till din fina framfart!

   Ja, det vore roligt, bara att slänga iväg ett mail så kan vi hitta något ödmjukt samkväm tror jag. Finns ju en liten stockholmsmaffia här i bloggosfären för dig att hänga med. :)

   Radera
 2. Stort grattis!! Grymt jobbat och tack för alla inspirerande inlägg, ser framemot fortsättningen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv. Jag har mycket skrivlusta så ser fram emot vad som komma skall.

   Ska bli kul att fortsätta läsa din också, trevligt med projektet att droppa innehaven ett i taget som du gjort nu. Sitter ju som på nålar :)

   Radera
 3. Grymt jobbat! Helt klart värt att firas. =)

  SvaraRadera
 4. Tack ska du ha, det var en skön liten milstolpe att nå :)

  SvaraRadera
 5. Stort grattis! Det ska bli så kul att fortsatt följa din resa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack, säger detsamma så klart. Du har en fin och unik röst här i bloggosfären.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...