lördag 3 november 2018

Bloggen fyller en månad!

Jag kände att det var dags för en månadsavstämning av ett annat slag den här gången. Eller månadsavstämning, bloggen har ju faktiskt en högtidsdag att fira.

Mmmmmm...pancakes!

Det har varit en oerhört stimulerande första månad i bloggosfären. Som jag tidigare nämnt, så har jag själv investerat i flertalet år och då fått mycket stöd i form av alla andra bloggare. Att jag nu fått vara en del av familjen och dessutom har fått se flera av de namn som jag själv sett upp till under lång tid, det känns riktigt stort. Ett ödmjukt tack till er för det stödet.

Statistik

Första månaden har resulterat i 23 skapade inlägg och 7 landningssidor från min sida. Gensvaret har varit väldigt fint och första månaden landade vi på närmare 20 000 sidvisningar, och trots en viss startsträcka, så snittade bloggen också mer än 250 unika besökare per dag. 60 kommentarer har också dumpit in+x antal mail direkt till min gmail med specifika frågor. Svarar så gott jag kan och blir väldigt glad för det gensvaret.

Men bortom all statistik så är det förbannat roligt att syssla med detta också. Så där "vetetusan-om-jag-kommer-sköta-jobbet-lika-bra-roligt" till och med.

Tack, tack, tack. Nu kör vi på i samma anda!

//10årsplanen

12 kommentarer:

 1. Gratulerar till en framgångsrik månad! Jag läser dina inlägg med spänning och ser fram emot flera för att få bra tips på hur jag kan förbättra min egna sparplan framöver. Trevlig lördag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad glad jag blir. Tusen tack och trevlig lördag tillbaka!

   Radera
 2. Vilken flygande start. Jag får börja följa dig och din resa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det har varit väldigt roligt som sagt. Du är så välkommen så!

   Radera
 3. Wow!! Riktigt imponerande siffror, redan första månaden! Detta kommer bli stort! Keep up the good work! //Peter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det är som sagt tack vare alla andra som hjälpt till. Tack för de fina orden.

   Radera
 4. Hej 10årsplanen. Det är kul att du valde att joina oss i bloggosfären :D Imponerande med 20000 besök redan nu. Jag fortsätter givetvis att följa din resa med stort intresse. Fortsatt lycka till med både livet och bloggen :-)

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
 5. Wow!
  Många sidvisningar direkt, kul!

  Mvh PB?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lite overkligt många, hade inte riktigt föreställt mig det.
   Trevlig söndag! :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...