torsdag 1 november 2018

Utdelningar 2018 - oktober

Äntligen lite utdelningsredovisning, förhoppningen är att följa upp varje månad för att följa utvecklingen. Målet för 2018 enligt 10årsplanen var alltså att nå 20 000 kr i utdelningar, vilket uppnåddes nu i oktober. Som ni ser så har jag använt mina mallar ifrån verktygslådan för att göra redovisningen. Har ni inte redan kikat den, så gör gärna det.

OBS - Excelporr. Får kanske slimma portföljens storlek lite så det blir mer läsligt i framtiden :)

Mina månadsutdelare ger mig i dagsläget lite drygt 100 kr bara och det är inga enorma utdelningar ifrån övriga innehav kvar men en tusenlapp till ungefär ska vi allt lyckas lösa på november/december. Det ser med andra ord väldigt positivt ut att nå 30 000 kr till nästa år bara jag ligger i och fortsätter investera smart. Nu blev det en dålig sparkvot just den här månaden men nästa månad blir bättre helt klart och ligger jag bara över 60% kontinuerligt så har egentligen hela målet med bloggen infriats.


Kollar man på utdelningar över åren, så ser man också att 2018 innebar en tydlig ökning trots nytt bostadsköp. Mitt första bostadsköp 2016, tvingade mig sälja allt jag ägde vilket också gjorde att utdelningarna blev därefter.


Den här kurvan hoppas jag också skjuter i höjden ganska snart med bloggens tillkomst. Följer jag bara 10årsplanen, så borde även den grafen bli en riktig höjdare på sikt.

Hur ser era mål ut?

2 kommentarer:

 1. Hej 10årsplanen.

  Mitt mål är att tids nog kunna leva på utdelningarna. Men tyvärr kommer det dröja då det kostar med stor familj. Men man får skynda långsamt så närmar man sig sina mål tids nog :-) Fin portfölj du har förresten och riktigt bra riskspridning. Hoppas din utdelningskurva fortsätter fint uppåt :-)

  Ha en trevlig helg.

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack för de uppmuntrande orden. Onekligen en väldigt fin målbild du målar upp. Den dagen man får barn, om man har sådan tur, så kommer det onekligen bli en helt annan situation att anpassa sig till. Hedrar dig att du kör på som bra som du gör!

   Trevlig helg på dig med

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...