lördag 1 december 2018

Utdelningar november

That time of the month!

Månadens skörd landade på 743 kronor, vilket var att förvänta för november månad. Måste säga att det fortfarande känns lite konstigt ibland att få en extralön på närmare 1 000 kronor så där bara. Detta utan att behöva ägna det en tanke eller arbeta för att förtjäna det. Är van att slita på ganska bra för mina pengar så att ha utdelningarna som en inkomstkälla är fortfarande inte något jag tar för givet.

Som ni ser på tabellen så var det H&M och Investor som levererade lite kosing till mig men så sprinklade mina utländska innehav på lite extra tutti-frutti på utdelningsstruten utöver det.


Årets skörd/bolag och månad

Ser man till de totala utdelningarna över tid så är kurvan fortsatt lika vacker, nu ligger jag på 21 096 för helåret 2018. Inga stora utdelningar att vänta i december men ett otroligt bra år som ligger i linje med 10årsplanen. Kan knappt vänta på att sitta här om ett år igen och sammanfatta att år 2019 gått lika bra. Men det är lång väg dit, det gäller att älska färden dit.
De ackumulerade utdelningarna sedan 2015 ligger nu på 32 0003 kronor. En tydligt skjut nu under 2018 som kurvan avslöjar, ett år som ändå för räknas som det första året där sparandet varit seriöst.
Vill ni själva fylla i fräsiga grafer och få andra tips så har jag gjort detta tillgängligt för er i den gamla verktygslådan. Mycket nöje!

Hur sammanfattar ni själva november 2018? Klår ni mig med hästlängder eller är ni också på början av er resa?

4 kommentarer:

 1. Jag gillar dina kraftigt uppåtgående kurvor, gissar att du kommer att höja utdelningarna under 2019 rejält om det fortsätter i denna takt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Berns och välkommen hit. Yes, jag har siktet inställt på 30 000 under 2019 och det är jag ganska övertygad om att jag kommer klara av. :).

   Hur ser det ut själv?

   Radera
 2. Wow, det är höga utdelningsökningar du uppvisar. jag blir glad om jag lyckas skrapa ihop en höjning på 4000-6000 på ett år!

  Mvh,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Går snabbt när man väl bestämt sig :).

   Hemligheten för mig har varit att hålla ned de fasta kostnaderna, då kan man oftast öka utdelningarna ganska kraftigt på kort tid. Lycka till med dina ökningar!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...