torsdag 17 januari 2019

E-böcker om fastighetsinvesteringar

SBP Nordic är bolaget som gör det enklare för oss som småsparare att investera i fastigheter. Men fräscht nog har de faktiskt tagit sin roll ett steg längre och har faktiskt tagit något av en utbildande roll kring privatekonomi i stort och fastighetsinvesteringar mer specifikt.
OBS - jag har ett samarbete med SBP Nordic. Alla tankar och åsikter här är dock mina egna.

Som sagt, riktigt kul att företaget satsar på gratis content till sina prospektiva kunder för att ge mervärde och så klart en ökad känsla av trygghet inför sin första investering i fastigheter. Självklart täcks just den här formen av investeringar väl i e-böckerna eftersom det är företagets kärnkompetens men även en hel del annat matnyttigt. Se bara innehållsförteckningen ifrån "Fastigheter och andra investeringar", så ser du själv att det finns en del att få sig till livs.
Jag läste igenom den här boken nu i helgen till morgonkaffet och gjorde så med stort välbehag och uppmanar fler att göra samma sak. Den enda möjliga baksidan är att ni kanske blir lite extra sugna på att investera pengar, men den sjukan kanske ni redan lider av?

För att få tillgång till SBP Nordics E-böcker, så måste du först registrera dig. Därefter kan du klicka dig vidare till den här länken där du hittar både "Fastigheter och andra investeringar" samt "Vägen till din första fastighetsinvestering". Mycket nöje! 😁

4 kommentarer:

 1. Att kalla det där böcker är ett skämt. En "bok" om 4 sidor som är så ytlig att ett blogginlägg om en riktig fastighetsinvestering går mer in på djupet. Förstår inte hur du kan ha "läst med stort välbehag", det kan ju knappast ha tillfört dig något nytt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ossy, tack för kommentaren. Nu raljerar du lite tänker jag men faktum är att det är närmare 30 sidor det handlar om i det här fallet och inte fyra sidor. Sedan så är en del grejer basic för den med ekonomiexamen eller den som botaniserat friskt här på olika ekonomibloggar ett tag. Dock så finns det definitivt något i den här e-boken för resten av oss dödliga.

   Men jag uppskattar att du bidrar med input. Man vill ju alltid se till att leverera något matnyttigt till den som läser. Ha en fortsatt trevlig helg!

   Radera
  2. Jag undersökte bara längden på "boken" om fastighetsinvesteringar. 2100 ord är ungefär 4 sidor.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...