lördag 27 oktober 2018

Dags för Lendify!

Tråkiga delen: jag har ingått ett samarbete med Lendify. Inget konstigt med det, jag gillar produkten och kommer erbjuda dig som läsare ett bra erbjudande som ett resultat av samarbetet. Vill du läsa mer om samarbetet och mina tankar om det så kan du göra det här.

Roliga delen: efter en hel del övervägande så har jag alltså bestämt mig för att sätta igång och skapa en ny inkomstkälla, utlåning till privatpersoner. Valet föll på Lendify då plattformen känns bäst av alla de jag övervägt på marknaden för P2P-lån (Savelend, Toborrow och Sparlån). Det faktum att Anders Borg investerat i bolaget gör dessutom att jag känner mig än tryggare i mitt beslut.


Efter lite tjat på Lendify så fick jag dessutom ta del av ett riktigt bra erbjudande. Dealen är att jag får 500 kr extra att investera för när jag har 20 000 kr investerade i lån, med andra ord 2,5 % i direktavkastning. Det är dessutom inga otrevliga krav på att jag måste ha pengarna bundna under en viss tid utan utbetalningen kommer ske så fort programmet känner av att jag investerat 20 000 kr. Räknar man även in den förväntade avkastningen från lånet i sig, så hoppas jag kunna skapa en riktigt fin alternativ inkomstkälla här. Det känns onekligen som ett bra alternativ när börsen skakar som den gör och när ränteläget gör sparkontot till ett dåligt alternativ.

Men jaha, är det bara du som får det här erbjudandet?

En del av tjatet bestod också i att jag skulle få kunna ge dig som läsare en inbjudningslänk så du kan ta del av exakt samma erbjudande som jag fick. Du kan läsa mer om erbjudandet här.

Jag vill också göra dig medveten om att en investering hos Lendify, som de flesta investeringsformer, är förknippad med risk. Jag har försökt täcka detta på den här sidan, men föreslår att du tar och kollar in Lendifys hemsida själv för att kunna bedöma om det känns rätt för dig. Du kan även ställa frågor direkt till mig här på bloggen så hjälper jag till så gott jag kan!

8 kommentarer:

 1. Sådär, nu lade jag till en länk hos mig till din blogg, enligt frågan.
  Mvh https://investera-pengar.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det Investeraren, uppskattas! :)

   Radera
 2. Riktigt roligt att du kommit med på tåget 10årsplanen :) Tror helt klart att du kommer bli nöjd och tycka att Lendify är riktigt intressant komplement.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gjorde min research under två veckor där och fick en god bild av Lendify när jag pratade med dem, kändes som ett givet val faktiskt. Ska bli kul att dyka in i plattformen och hoppas det blir en permanent del i portföljen. Vad har du själv för reflektioner som nuvarande kund?

   Radera
 3. Spännade! Jag har skaffat ett konto nu och hojtar när jag investerat 20 tusen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det glädjer mig att höra, tveka inte att höra av dig med frågor under vägen så hjälper jag gärna till.

   Radera
 4. Jag har också skapat konto nu! Mvh Miljonärmamman

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul miljonärmamman, samma gäller för dig. Bara att hojta vid frågor.
   Lycka till! :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...