onsdag 6 november 2019

Fastighetsbolag i Enköping söker funding

Kameo har varit en del av bloggen ett bra tag nu, vilket jag är mycket tacksam för. Och avkastningarna ifrån mitt lån på Kameo fortsätter att leverera för mig. Det är extra fint att få in den här summan varje månad istället för en gång per år. Lite som en månadsutdelare, fast en annan typ av investering. Mina 5 kr varje månad är knappast det som gör att 10årsplanen kommer gå i mål men jag börjar känna mig tryggare i att skjuta till lite mer pengar här när läget uppstår framöver.

OBS - det här inlägget görs i samarbete med Kameo som ger mig en liten peng för att skriva om deras plattform. De har dock ingen påverkan på innehållet eller mina åsikter.
På tal om lägen framöver så ville jag göra en snabb notis om ett nytt intressant projekt på Kameos hemsida i Enköping. Prospektet ifrån Acasa Bostad erbjuder 8% ränta med en löptid på 15 månader och risken faller under kategori B, vilket är den näst lägsta risken som plattformen har. Just det här projektet garanteras att bli fulltecknat ifrån Kameos sida, då de går in som garant även i händelse av att lånet inte fulltecknas av oss privata investerare. Blev lite nyfiken på det här, så jag läste på lite extra på deras sida vad detta faktiskt innebar, det här hade de att säga på ämnet.

Till skillnad från andra plattformar så kan man via Kameo gå in med allt från 500 - 5 000 000 kr i specifika projekt, vilket ger oss användare en väldigt skön flexibilitet och en lugnare magkänsla om vi inte vill riskera alltför stora summor. Du kan läsa mer om projektet på Kameos hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...