torsdag 5 september 2019

Kameo höjer fortsatt dannebrogen

Kameo har varit en del av bloggen ett bra tag nu, vilket jag är mycket tacksam för. Och avkastningarna ifrån mitt lån på Kameo fortsätter att leverera för mig. Det är mysigt att få in den här summan varje månad istället för en gång per år som de flesta andra alternativa investeringskällorna erbjuder. Lite som en månadsutdelare, fast en annan typ av investeringar helt enkelt. Mina 5 kr varje månad är knappast det som gör att 10årsplanen kommer gå i mål men jag börjar känna mig tryggare i att skjuta till lite mer pengar här när läget uppstår framöver.

OBS - det här inlägget görs i samarbete med Kameo som ger mig en liten peng för att skriva om deras plattform. De har dock ingen påverkan på innehållet eller mina åsikter.
På tal om lägen framöver så ville jag göra en snabb notis om ett nytt intressant projekt på Kameos hemsida i Danmark - därav den något kryptiska rubriken på inlägget också. Prospektet erbjuder 9% ränta och risken faller under kategori B, vilket är den näst lägsta risken som plattformen har. Projektet är redan tecknat till 69%, men om man är snabb på det så finns utrymme att teckna. Värt att nämna är att man får skaffa ett danska investeringskonto om man vill lösa detta, men den enda skillnaden är att investeringen sker i DKK. I övrigt så fungerar det på exakt samma sätt som det gör i Sverige.

En sista notering för er, till skillnad från andra plattformar så kan man via Kameo gå in med allt ifrån 500 - 5 000 000 kr i specifika projekt, vilket ger oss användare en väldigt skön flexibilitet och en lugnare magkänsla om vi inte vill riskera alltför stora summor. Du kan läsa mer om det här danska projektet på Kameos hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...