fredag 2 augusti 2019

SBP Nordic öppnar upp en fastighetsportfölj

Som ämnesraden lyder, så har alltså SBP Nordic startat en fastighetsportfölj som utgörs av några av de underliggande projekten som finns på hemsidan. Detta är smart av två anledningar; för det första så sprids risken ut över flera projekt om ett mot all förmodan skulle fallera och för det andra så erbjuds fortfarande en hög genomsnittsränta på 11,4%. Med börsens genomsnittliga avkastning på 8% genom åren så är det definitivt inte en försumbar siffra.

OBS - denna artikel är en del av mitt samarbete med SBP Nordic. Företaget har dock ingen påverkan på min åsikt eller har styrt innehållet i artikeln på något vis.
Ni kan läsa mer om den här fastighetsportföljen på SBP Nordics hemsida. Jag rekommenderar naturligtvis att ni gör er hemläxa innan ni investerar så att ni är medvetna om riskerna med investeringen. Men att registrera sig på plattformen är kostnadsfritt och i inloggad vy tillgång till full information om alla projekt, samt några av deras informativa E-böcker som jag kan rekommendera.

Så kika in portföljen helt enkelt och tack SBP Nordic för er fortsatta ambition och att ni stöttar bloggen.

4 kommentarer:

 1. Dock minsta insättning 100 000 kr...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tyvärr har de en något högre nivå på blandportföljen än individuella projekt. Definitivt en förbättringspunkt, där är jag enig med dig.

   Tack för din kommentar!

   Radera
 2. Då blev det inte aktuellt för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Markus,

   tack för kommentaren. Om vi är tillräckligt många som avskräcks av detta så är det säkert något de kan justera framöver.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...