torsdag 27 juni 2019

Utdelningarna i juni - ett papp är ändå ett papp

And, so, another month has come to pass. Alltid mysigt att sammanfatta månader när man är i utdelningsgamet, the gift that keeps on giving. Juni är en riktigt medioker månad i sammanhanget men det är ändå en tusenlapp, en extra arbetsdag för de flesta svenskar. Det tackar vi för!Förutom mina generösa månadsutdelare, så var det utdelningen ifrån bussbolaget Nobina och läkemedelstillverkaren Pfizer som satte färg på tillvaron i juni. Målet för året var 30 000 kr och det har vi redan passerat, så nu har jag istället siktet satt på 35 000 kr för 2019. Tack vare mina månadsutdelare, som jag tankat på mer av nu under juni månad, Castellum och Investor så känner jag mig trygg i att nå det målet med råge.Över tid så ser vi också att kurvan är fortsatt brant, även om övergången mellan 2017 och 2018 har en aning brantare lutning. Äsch. Förresten, så hittar ni alla grafer och smarta tips under mina verktyg.Totalt ligger jag nu på en stadig bit över 60 000 kr i utdelningar sedan 2015. Nu har jag börjat bli lite fartblind så det är tyvärr inte något jag riktigt slår klackarna i taket över. Men 2020, då är det ändå 100 000 som kommer krossas och det kommer bli något att fira. Har ni något förslag på hur man på ett klädsamt, snålt sätt firar 100 papp i utdelningar?


Innehåller affiliatelänkar

6 kommentarer:

 1. Heja heja! 100 papp i utdelningar firas med en försmak av livet som fri. Vad gillar du? Mat i parken är underbart för mig. Jag firar gärna just så. :)

  SvaraRadera
 2. Ingen dum idé alls. Mitt liv som fri skulle vara väldigt naturnära, så kanske hitta på något bra där tänker jag. Kanske en längre vandring med bärs i Tyresta nationalpark vore något. :)

  SvaraRadera
 3. Snyggt att redan har uppnått målet för 2019! Riktigt häftigt att se graferna med den snabba utdelningstillväxten.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska du ha, 2019 känns som allt annat än ett mellanår - jättehärligt!

   Radera
 4. Jag tänker en ca utdelningsutveckling på 12000 kr plus per år vilket gör att nästa år siktar vi på 72 kkr. Vet inte än om jag mår 60 kkr men det är årsmålet��håller tummar och tår att du uppnår dina mål!

  SvaraRadera
  Svar
  1. 60 kkr själv är riktigt bra jobbat. Räknar du dina egna utdelningar bara eller för hela hushållet? Du blandade nämligen pronomen lite i din kommentar :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...