onsdag 19 juni 2019

10% för att främja lite manlig hälsa?

De månatliga avkastningarna ifrån mitt lån på Kameo fortsätter att leverera för mig. Det är onekligen en fin psykologisk effekt att man faktiskt får den här summan varje månad istället för en gång per år. Mina 5 kr varje månad är knappast det som gör att 10årsplanen kommer gå i mål men det gör mig trygg i att jag skulle kunna rampa upp investeringen på plattformen om jag så önskar.
OBS - det här inlägget görs i samarbete med Kameo som ger mig en liten peng för att skriva om deras plattform. De har dock ingen påverkan på innehållet eller mina åsikter.
Men till dagens ämne nu. Kameo har släppt ett nytt intressant projekt på sin sida - möjligheten att investera i en privat klinik- och sjukhuskedja. Prospektet erbjuder 10% månatlig ränta och risken faller under kategori B, vilket är den näst lägsta risken som plattformen har.

Till skillnad från andra plattformar så kan man via Kameo gå in med allt ifrån 500 - 5 000 000 kr i specifika projekt, vilket ger oss användare en väldigt skön flexibilitet och en lugnare magkänsla om vi inte vill riskera alltför stora summor. Du kan läsa mer om projektet på Kameos hemsida.

Tack Kameo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...