fredag 21 juni 2019

Fryntlig midsommar!

Som rubriken, hoppas ni njuter idag på valfritt sätt. I ensamhet, vid långbord eller runt en jäkla krans. Bara njut på det sätt som gör er allra lyckligast!
Jag känner att jag haft ett par riktigt viktiga veckor på sistone, som var ett direkt resultat av en lite sämre period och de val jag "tvingades" ta i samband med detta. Jag vågade säga upp mig från ett konsultuppdrag som var lönsamt men ganska enahanda och inte särskilt utvecklande - och när man är lite trött i övrigt så är det just den typen av påtvingade sysslor som suger mest energi. På ett privat plan har det här betytt väldigt mycket, jag har fått väldigt fin respons från både partner och vänner att glädjen verkar vara tillbaka igen.


När en dörr stängs, öppnas en annan


Så brukar det ju heta enligt kloka människor i vart fall. Innan jag kommer till nya möjligheter som öppnat sig, så vill jag dela med mig av ett glädjande besked ifrån min nuvarande arbetsgivare nu i veckan. De var nöjda nog med mitt jobb att det blev en liten befordran med högre lön och optionspaket, utan att jag för den delen ska behöva jobba mer. Bara att tacka och bocka för det så klart. Jag upplever att jag var överbetald som det var, men det hjälper ju onekligen 10årsplanen med lite bättre intäkter och visar på framsynthet från min arbetsgivare så att jag inte ska börja utforska nya horisonter alltför snart.


Men till de nya möjligheterna då


Jag har hunnit jobba upp min energi igen och upplever att jag har marginaler i vardagen igen. Som ett brev på posten har jag blivit approcherad för lite olika uppdrag och det kan eventuellt bli så att jag tar över ett projekt tillsammans med en kompis, vilket blir en bra anledning att umgås mer tillsammans och göra något kul tillsammans. Det finns dessutom potential för bra intäkter där. Men främst av allt skulle det vara ett gemensamt projekt utan externa påtryckningar, vi skulle styra kravställning och schemaläggning helt själva. Det är saker som lockar rejält nu på andra sidan av min första utdragna trötthetsperiod.

Sedan så har jag även gnuggat geniknölarna lite för att kanske komma på ett projekt på väldigt lång sikt. Ett högtflygande drömprojekt utan intäktskrav som förhoppningsvis kan hjälpa många. Det finns två-tre olika idéer i pipen men det är ingen stress att sätta igång med detta än.

Hoppas det är ok att jag delade med mig lite av hur det gått. Det känns som att det var ett tag sedan som jag öppnade upp i den här kanalen så det känns skönt. Ni är ju ett skönt gäng som stöttar i både ur och skur. Så, igen, ha nu en välförtjänt ledighet och fin midsommar fina människor!

4 kommentarer:

 1. Glad midsommar till dig med! Viktigt att inte har för mycket jobb tror jag, så modigt av dig att säga upp dig från ett uppdrag. -jessica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska du ha Jessica det värmer. Glad midsommar! :)

   Radera
 2. Glad Midsommar 10årsplanen :-)

  Mvh Slimis

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...