Affiliates

Kära läsare,

Den här bloggen finansieras genom egna personliga investeringar men även genom annonser och affiliatelänkar. Affiliatelänkar (klickbara länkar i text) är en form av marknadsföring där det kan utgå en provision till bloggen om du klickar på länken, blir kund eller gör ett köp. Jag använder den här typen av länk i de fall det finns en lämplig partner kring det jag skriver om. Jag kommer exempelvis ofta att skriva om olika aktier/bolag och då är en länk till Avanza där du kan hitta mer information om bolaget en naturlig del av inlägget som också kan ge bloggen provision. Vill du inte att ersättning skall utgå till bloggen så kan du enkelt skriva in adressen manuellt istället. Men jag hoppas att du ser detta som en win-win som inte förminskar bloggens värde.

I de fall jag ingår samarbeten med privata företag så kommer detta endast ske i syfte att utvärdera de bästa privatekonomiska lösningar och tjänster som kan tjäna dig som läsare. Jag kommer aldrig att ingå ett samarbete med motkrav på ett positivt omnämnande. Alla åsikter är mina egna och skrivs utan påtryckning av annonsören. Inget företag ska alltså få inflytande över inläggens vinkel.

Driver du en egen blogg?

Affiliatelänkarna på min blogg kommer från:

Själva annonseringen sköter jag via:
Vill ni ingå samarbete med mig?

Som du märker av kravställningen ovan så kommer jag vara restriktiv för detta men lyssnar alltid på goda förslag. Kontakta mig då gärna via 10arsplanen@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...