onsdag 5 februari 2020

En läsare som vill bräcka mig - kul!

Som tur är har jag ett antal otroligt fina läsare som är lite för blyga för att ställa sina frågor i kommentarsfältet utan väljer att maila mig istället. Det kan kanske liknas vid att gå på konsert och stå still men det är definitivt något jag vill stå upp för. Därför försöker jag alltid svara och ge råd så snabbt jag kan. Det krävs ändå mycket för att be om råd och jag vet själv hur mycket hjälp jag fick från att läsa alla bloggar för ca tio år sedan, så det är en självklarhet för mig att ge tillbaka.


Any-hoooow, så har jag en läsare som kontaktat mig lite extra på sistone. Det handlar om en stjärna från västkusten som är ganska ny till investeringar vad jag förstått men som verkar ha en brinnande iver att lära sig och bli bättre på det tillsammans med sina kompisar. De har till och med gått så långt att de skuggar min portfölj och tävlar med mig att ligga på åtminstone 10% av min portfölj. Ni kan läsa om deras progress här ovan. Extra cred till kaffefläckarna, då vet man att det varit ett levande dokument på riktigt 😅.

Två kommentarer på detta då. Fasen vilken rolig grej att göra med sina kompisar och ett härligt tävlingsmoment också mot någon vars skriverier du följer. Två, "Fan jag måste göra om portföljen lite så att de får ett snyggare dokument att följa!".

Tack till dig käre läsare som ville dela med dig av detta. Har någon av er andra någonsin gjort något liknande? Kanske utanför investeringsvärlden?

2 kommentarer:

 1. Underbart att få konkret feedback.
  Följer själv din blogg med stort intresse men håller mig lite i bakgrunden.
  Keep up the good work:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, alltid kul att höra. Det är ok att hålla sig i bakgrunden. Statistiken visar att det är drygt 20 000 sidvisningar varje månad även under en inaktiv period från min sida, så du är inte ensam om att göra så.

   Och det är helt ok. Blir bara så glad av att någon vill läsa överhuvudtaget.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...