tisdag 4 februari 2020

34 st hyreslägenheter i Enköping

Kul att fortsätta inspirera för lite fler fastighetsinvesteringar som finns där ute på marknaden och specifikt på plattformen Kameo. Kameo är en aktör som funnits på den svenska marknaden sedan 2016 som erbjuder lån till företag och fastighetsprojekt via crowdfunding, dvs att du som sparare är med och investerar i lånen.

OBS - jag har ett samarbete med Kameo men det är det endast mina egna tankar och åsikter som får utrymme här på bloggen.


Innan jag berättar om nästa möjliga investering, så vill jag säga att jag nu provkört plattformen ett bra tag och har sett att de månatliga utbetalningarna kommit in som de ska och allt har sköts på rätt sätt. Det ska bli intressant att se hur allt löser sig med avkastningsskatten i samband med deklarationen nu också men jag har förtroende för att de löser det bra också. Jag har enbart fått ett positivt bemötande på alla mina tuffa frågor hittills ifrån Kameo, så jag har inget skäl att mistro dem än i alla fall. Så det känns bra.

Idag vill jag tipsa lite om ett prospekt som är, enligt Kameos riskbedömning, ett lågriskalternativ för oss investerare. Det är ett Acaasa bostad som söker lite finansiering för att upprätta 34 st hyreslägenheter i Enköping. Risknivån är låg (risknivå B) så räntan man kan få är också något lägre, 8% för att vara mer precis. Därför är det nog mer en investering som passar en försiktig general än den riskbenägne Gordon Gekko. Lånet är fullgaranterat och man har faktiskt möjlighet att investera endast 500 kr, vilket är skönt för att komma igång med den här typen av investeringar utan att vara för rädd för att förlora för mycket pengar. Så kika in projektet om ni tror att detta kan vara något för er. 

Tack Kameo för att ni fortsätter stötta bloggen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...