tisdag 3 december 2019

Renovering av kontorsfastighet

Kul att fortsätta inspirera för lite fler fastighetsinvesteringar som finns där ute på marknaden och specifikt med plattformen. Så vilka är då Kameo? Jo, det är aktör som funnits på den svenska marknaden sedan 2016 som erbjuder lån till företag och fastighetsprojekt via crowdfunding, dvs att du som sparare är med och investerar i lånen.

OBS - jag har ett samarbete med Kameo men det är det endast mina egna tankar och åsikter som får utrymme här på bloggen.

Innan jag går in stort i nästa investering så vill jag säga att jag nu provkört plattformen ett bra tag och har sett att de månatliga utbetalningarna kommit in som de ska och allt har sköts på rätt sätt. Ska bli intressant att se hur allt löser sig med avkastningsskatten vid årsskiftet nu också. Jag har också fått ett väldigt positivt bemötande på alla mina tuffa frågor hittills ifrån Kameo, så jag har inget skäl att mistro dem än i alla fall. Så det känns bra.
Idag vill jag tipsa lite om ett prospekt som är, enligt Kameos riskbedömning, ett lågriskalternativ för oss investerare. Det är ett noterat fastighetsbolag som söker lite finansiering för att renovera en kontorsfastighet. Risknivån är låg så räntan man kan få är också något lägre, 6% för att vara mer precis. Därför är det nog mer en investering som passar en försiktig general än den riskbenägne Gordon Gekko. Man kan gå in med endast 500 kr på just Kameo, vilket är skönt för att komma igång med den här typen av investeringar utan att vara för rädd för att förlora för mycket pengar. Så kika in projektet om ni tror att detta kan vara något för er. 

Tack Kameo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...