onsdag 8 april 2020

Nyhet: Ett okomplicerat sätt att få både cashback och fler SAS Eurobonuspoäng

Det är alltid kul med små privatekonomiska tips man kan använda i vardagen. Jag älskar speciellt små tips som tar en minut att lösa och som man sedan kan luta sig tillbaka och bara nyttja resten av året. Som strössel på en redan smaskig glass, mumma!


Ett sånt exempel kan vara att byta elabonnemang varje år för att få bästa erbjudandet, men i det här fallet handlar det om att få både cashback och eurobonuspoäng i samma veva. En kul nyhet jag upptäckte nu i helgen som jag inte kände till sedan tidigare.

Cashbacken på mellan 1-4% får man (läs jag) via kortet som jag skaffat via Komplett Bank. Detta var bra nog känner jag, men efter lite trevligt googlande hittade jag också möjligheten att koppla samman det här kortet med mitt eurobonuskonto. Lite 1+1=3.


SAS har nämligen lanserat en nyhet på sin sajt där man får koppla ihop vilket kort som helst med sitt Eurobonuskonto. Jag läste runt lite gällande vilka butiker detta gäller och även om det inte är världens största utbud just nu så har jag fått besked från SAS kundservice att programmet planerar att rullas ut ganska aggressivt framöver. Det borgar alltså för bättre möjligheter att tjäna in fler eurobonuspoäng framöver utan att man behöver ange något i samband med köpet. Den känslan gillar jag verkligen.


Så oavsett om ni vill skaffa ett cashbackkort eller bara vill vara lite smartare med ert vanliga kort, så kolla gärna in den här kopplingen till SAS Eurobonus som de tagit fram. Du kopplar kortet snabbt och enkelt och därefter cashar du in på bonuspoäng om du "råkar" handla i någon av affärerna. Nu är det inte aktuellt att flyga i dessa tider, men tro mig, det kommer en morgondag. Varför inte ha lite extra bonuspoäng på sin sida då?

Kombinera med annan cashback


För att vara ett riktigt ekonomiskt fullblodsproffs, och skapa tre fördelar i samma köp, så ska du naturligtvis också kombinera ditt kreditkortsköp med cashback från Refunder. För er som inte hört talas om Refunder än, så är det en enkel tjänst som erbjuder pengar tillbaka på de flesta internetköpen du gör. 
Du behöver bara installera ett tillägg till din webbläsare (Chrome) via Refunder, så missar du ingen bonus på köp av kläder och dylikt som du ändå hade gjort. Det enda du behöver komma ihåg sedan är att trycka på "Ja tack!" innan du gör ditt köp så kommer din bonus in på ditt Refunder-konto automagiskt. Detta är ännu ett skönt lifehack som ger dig fördelar i vardagen som du kanske missat tidigare. Om man dessutom kombinerar ett erbjudande på 6% som du ser i bilden ovan, tillsammans med 2% cashback från kreditkortet från Komplett Bank, så får du alltså 8% tillbaka på det köpet. Det blir 80 kr på ett köp för 1000 kr, en fin rabatt in på kontot. Betänk då att du också får lite extra SAS Eurobonus ovanpå det, så förstår du kraften i att ha alla tre knepen igång samtidigt 😇.

Jag har en inbjudningslänk du kan använda för att komma igång med Refunder som ger både dig och mig 50 kr direkt in på refunder-kontot om du handlar för över 100 kr inom 45 dagar. En skön start för dig som ny kund hos Refunder och en liten extra bonus till mig som tipsat. Annars kan ni bara gå in och starta kontot som vanligt, det är helt valfritt. Men nyttja gärna den här dubbla cashback-bonusen, det är ett hett tips! 

Hoppas det här lilla tipset kan hjälpa någon mer än mig där ute. Ta hand om er och hoppas ni mår fint!

5 kommentarer:

 1. Snyggt! Jag ska direkt koppla mitt kort!

  www.iblandgormanratt.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan också ansluta fler kort. Win!

   Radera
  2. BAM! Då får jag ta och koppla allihop direkt. Tack för den :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...